Ταβερνα του Παρη

Καλα Νερα - Πηλιο

English Language Greek Language

Ταβέρνα του Πάρη - Καλά Νερά

Kala Nera - Pelion
Η γνωστή Ταβέρνα του Πάρη, βρίσκεται στα Καλά Νερά, στον κεντρικό παραλιακό δρόμο του χωριού, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα.

Καθίστε δίπλα στη θάλασσα και απολαύστε το γεύμα σας ενώ ο Παγασητικός απλώνεται μπροστά σας. Με το που φτάσετε στην ταβέρνα άλλωστε, η γραφικότητα και το ζεστό καλωσόρισμα του Πάρη θα σας κάνουν αμέσως την καλύτερη εντύπωση.

Η Ταβέρνα λειτουργεί από τα δύο αδέλφια τον Πάρη και τον Χρήστο. Ο Χρήστος είναι ο οικοδεσπότης και αυτός που σας υποδέχεται με το πλατύ του χαμόγελο και ένα τσιπουράκι πάντα στο χέρι, για τους φίλους του. Ο Πάρης πάντα χαμογελαστός αλλά κρυμένος μέσα στην κουζίνα, ετοιμάζοντας τα γευστικά πιάτα που θα απολαύσετε.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκλεκτά κρεατικά ψημένα στα κάρβουνα, σαλάτες αλλά και μεζεδάκια που συνοδεύουν και ταιριάζουν απόλυτα με τα ψητά. Όλα τα υλικά είναι φρεσκότατα, και ειδικά το κρέας προέρχεται από τοπικούς παραγωγούς. Επίσης από τοπικούς παραγωγούς είναι το εξαιρετικό κρασί και το τσίπουρο που θα συνοδεύσετε το γεύμα σας.

Ο χώρος της εστίασης είναι μεγάλος και ακόμα και αν είσαστε μεγάλη παρέα να είστε σίγουροι ότι θα καθήσετε άνετα και θα εξυπηρετηθείτε γρήγορα. Οι μήνες αιχμής είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, για αυτό καλό είναι να επικοινωνήστε από πριν για να κάνετε κράτηση. Οι χώροι της ταβέρνας μπορούν να εξυπηρετήσουν 130 άτομα και υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες για να εξυπηρετήσουν ακόμα και μεγάλες παρέες.

Η Ταβέρνα του Πάρη λειτουργεί από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου και είναι ανοικτά από τις 10:00 το πρωΐ μέχρι αργά το βράδυ. Σας περιμένουμε στον όμορφο χώρο μας για ένα ζεστό και γευστικό καλωσόρισμα, σύντομα.

Καλά Νερά εστιατόρια - Ταβέρνα του Πάρη Πήλιο