Ταβερνα του Παρη

Καλα Νερα - Πηλιο

English Language Greek Language

Διακοπές στα Καλά Νερά – Πήλιο

Kala Nera - Pelion
Τα Καλά Νερά είναι ένα πανέμορφο και ιδιαίτερα δημοφιλές χωριό – τουριστικό θέρετρο του Πηλίου. Πάνω στα νερά του Παγασητικού αποτελούν ιδανική βάση διαμονής, αλλά και προορισμό για μια ευχάριστη εξόρμηση, για κολύμπι, χαλάρωση και φαγητό. Η παραλία άλλωστε έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία για τα καθαρά νερά της.

Τα Καλά Νερά είναι χωριό με άριστη τουριστική υποδομή και προσφέρει σύγχρονες παροχές και ότι χρειάζεται ο επισκέπτης για να περάσει όμορφα και ξένοιαστα. Ο παραλιακός δρόμος με τους ευκάλυπτους απέναντι από την όμορφη παραλία, είναι ότι πρέπει για να καθήσετε και να απολαύσετε καφέ, γλυκό αλλά και φαγητό.

Το χωριό διαθέτει πολλά καταλύματα για ευχάριστη διαμονή, όπως ξενοδοχεία, στούντιος, διαμερίσματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στον παραλιακό δρόμο βρίσκονται τα περισσότερα καφέ και εστιατόρια αλλά και η ταβέρνα του Πάρη.

Με το που στρίψετε στην γωνία, στην είσοδο του χωριού, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα βρίσκεται η Ταβέρνα του Πάρη. Παρακάτω θα δείτε την ακριβή μας θέση στο χάρτη. Αν χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να μας βρείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.